EfBforum.dk EfBforum.dk  
Velkommen Gæst | Log ind | RegistreringRetningslinjer | Aktive indlæg

Google-oversat Dubravka interview. Options
Claus
#1 Skrevet : Thursday, November 05, 2015 4:32:44 AM

Reserveholdsspiller

Tilmeldt: 12/28/2008
224 Indlæg
By: København
Det er lidt noget rod, slaviske sprog er noget møg at google-oversætte til dansk, men lidt mening giver det da. Så værsågod:


Danmark skinnede overgrebene år. I målet ikke mangler
#Martin Dubravka #Esbjerg fB
Michal Zeman | 2015/04/11 06:00
Snart udløber to år, da slovakiske fodbold målmand Martin Dubravka bosatte sig i havnen på kysten af ​​Jylland. Snart blev han en grundpille Danmark Esbjerg FB og catering også for lille sjældenhed.

 


I det nye rige der manglede så langt i enten ligakamp, ​​sluttede uden afbrydelse i 52 kampe. For et par dage siden i en kamp med Aalborg han vakte beundring af hans ekvilibristiske redning af mållinjen forhindrede mål.

Det blev ramt med sociale netværk, ikke kun i Danmark, men også i forskellige dele af verden. "Jeg er glad for, at jeg fik mere ind bevidsthed," siger 26-årige lykkeligt Žilinský indfødte.

I den sidste runde i ligaen rev dit team uheld efter seks kampe og har scoret fuld point ...
Herne længere kæmpede jeg, jeg er glad for vi endelig brød. Selv matche med Nordsjand, der hører til det bedre i ligaen, der ikke går godt, vi var ved at miste, men efter pausen, vi vendte ham.

Det var også en slovakisk minisúboj fordi førstnævnte virker Nordsjand Trenčan Stanislav Lobotka. Du havde lejlighed til at tale?
Selvfølgelig talte vi først og fremmest om forskellene mellem vores og danske klubber, og også mellem de to konkurrencer. Den faldt godt, fordi lignende muligheder er minimal, i den danske liga Slovakiet operere fra blot to af os.

Etablere en brasiliansk holdkammerat Ramon, som også spillede i Trencin. Begge er optaget inden for startopstillingen.

Lobotka kom til Danmark først i august. Han spurgte klogt også fra dig?
Han er ret erfaren fodboldspiller, men hørt fra mig nogle oplysninger og indsigt. Vi hjalp hinanden. Da han ankom til Nordsjand, han var der om en uge Ramon. Jeg tror der sker, er glad, legesyg og vi jævnligt skal bare hoppe i København.

Er du den nye klub hurtigt opbygget et ry ...
Jeg er glad, jeg er glad trænere tillid, jeg vil betale dem pålidelig ydelse. Den allerførste spil, at jeg er på holdet har spillet var imod Fiorentine i runde af Europa League, og næste sæson spillede vi i europæisk konkurrence.

Holdene dog for nylig ikke, er i øjeblikket på den næstsidste trin. Hvad er problemet?
Club solgt en masse spillere i en kort periode en gruppe af tilstrækkeligt genopfyldes. Vi havde lidt tid, som vi spillede. Nye spillere ikke bringe kvalitet. Holdet er også en masse unge mennesker, der stadig har brug for tid. Jeg tror,
​​at i vinteren truppen snart, og er afspejlet i bedre ydeevne og resultater. I mange kampe var vi svagere, men efter vi tabte dumme fejl, og forberede mange punkter. Da jeg var her i vinteren næsten to år siden kom, var vi også i en
lignende situation, men vi trak op til Europa League.

Hvad er niveauet for den danske liga? Sammenligne det med hendes slovakiske ...
Jeg ønsker ikke at sige, der er bedre, og som er værre, de er forskellige. Danmark er ligetil, hurtige, intensive personlige dueller. Det er ofte om militans og fysisk forberedelse.

Internet hit, din seneste god redning, selv fik tilnavnet intervention. Hvad skal ekko i dit nabolag?
Jeg er opmuntret af den positive respons og det faktum, at jeg fik mere ind i bevidstheden. Proceduren for skrevet specielt dansk avis, men jeg ved ikke, om det bliver i en vis konkurrence. Især kæreste Lucia, som jeg forsøge at skabe i
Esbjerg hjem, fortæller mig, at det var på mange portaler visning gange og reaktioner.

Rådgive indgriben det ekstraordinære, eller har haft en karriere mere ens?
Det absolut hører til den lille gruppe topzákrokov. Måske ikke helt den smukkeste, men fordi det er frisk om ham det øjeblik, jeg råde først. Vores målmandsspil træner jokede med at han ikke kunne vælge mellem to andre ...

Du vender væk mål i sidste øjeblik, og ved første øjekast virkede det, at bolden er bag linjen ...
Selv nogle andre havde en lignende følelse store spillere selv i det første øjeblik reklamovali mål. Jeg er sikker på, du havde ret, jeg var ikke, og jeg er glad for at se præcis dommeren ellers denne ekstraordinære procedure har mistet et punkt.

Du har allerede vænnet sig til livet i et andet land?
Allerede ja, men jeg stadig ikke føler sig hjemme. Esbjerg er en størrelse, der svarer til Zilina, men livsstil af mennesker, deres mentalitet er helt forskellig fra vores. De er mere lukket, ikke bor alt for socialt, i første omgang familien.

Har du hentet noget fra det danske? Hvordan Kommunikative evner?
Meget er allerede blevet limet på mig nok. Jeg forstår næsten alt, er det endnu værre med at tale. Fordelen er, at de fleste mennesker taler engelsk, så altid enige.

Læs mere
 
Mucha blev erstattet Dubravka såret, kan ikke afspilles eller ufuldstændig behandling Vittek
  
Napoli og Plzeň bundet, ved premieren på Dubravka i Esbjerg med nederlag
  
Dubravka: Renter Napoli trøstede mig
  
Chelsea præstation vil bringe os point med Spartak, mener Dubravka
Hvordan bruger du fritiden?
Og Lucia har nok aktive typer. Esbjerg er havet, smukke strande, det er rart i sommeren. Vi stræber efter at komme til at kende landet, dets historie, dets kultur. Ganske mange tur, rundt i byen. Når jeg har to dage fri, taget op i
København, det er en temmelig stor by, der kan være en masse at se og at vide muligheden er der uden sammenligning mere end i Esbjerg. Fra det er tre timer, så hans besøg i brug for lidt tid. Vi ser også på slovakiske tv-kanaler,
ved vi, hvad der sker derhjemme, og vi har en forståelse, selv i vores sport.

Du mødes med andre slovakker, der bor i dit nabolag?
Mange af dem er ikke, hvad jeg ved, han bor i Esbjerg endnu en slovakiske familier og enkelt ung mand, der også spillede fodbold i Slovan, passerede ungdom markeringer. I København for nylig han udleveret målmand Lukas Hradecky Finsk,
som kommer fra Slovakiet. Meget nice person, der hjalp mig ved ankomsten formålet for den.

Slovakiske fodboldspillere frem til EM i Frankrig, du hører til op spiller holdet. Det er den seneste succes for dig ny motivation til at komme ind på holdet?
Det er ikke kun denne succes. For mig motivation repræsentationen selv. Min drøm er at komme ind i spillet. Jeg gør det for deres maksimale ydeevne. Jeg tror, ​​min chance vil komme. Esbjerg Jeg har stadig en kontrakt for et år og en halv,
men vi var i en klub taler om, at hvis vi har et godt tilbud, måske jeg ville blive frigivet hurtigere. Den seneste ekstraordinære indgreb kunne hjælpe mig. Jeg vil gerne dreje flyttet i sin karriere, han spillede i europæisk konkurrence,
vækst af fodbold-men også personlighed.
kguld
#2 Skrevet : Thursday, November 05, 2015 7:38:32 AM

VandbærerTilmeldt: 12/29/2008
154 Indlæg
By: Esbjerg
Mwahahaha - verdensklasse.

Som jeg læser det ikke noget om at han søger væk til vinter?
Steen
#3 Skrevet : Thursday, November 05, 2015 12:15:51 PM

VandbærerTilmeldt: 12/28/2008
151 Indlæg
Prøv evt. at oversætte til engelsk i stedet for til dansk. Beder du Google Translate om at oversætte fra slovakisk til dansk, vil den oversætte fra slovakisk til engelsk, hvor meget mening går tabt allerede, og derefter fra engelsk til dansk, hvor endnu mere mening forsvinder, især fordi teksten i forvejen er rimelig fucked efter den første oversættelse.
Claus
#4 Skrevet : Thursday, November 05, 2015 2:40:10 PM

Reserveholdsspiller

Tilmeldt: 12/28/2008
224 Indlæg
By: København
Tak for tippet Steen!
Brugere som besøger dette emne nu:
Gæst
Hop til Forum  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

Google Analytics
eXTReMe Tracker