EfBforum.dk EfBforum.dk  
Velkommen Gæst | Log ind | RegistreringRetningslinjer | Aktive indlæg

2 Sider 12>
Fremtid - ny start 11 Options
Henrik Nielsen
#1 Skrevet : Sunday, May 31, 2015 8:11:27 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 5/31/2015
11 Indlæg
By: Esbjerg
Hej alle

Først en stor tak til spillerne for deres heroiske 2. halvleg i mødet med FCV. Vi skal fortsat spille fodbold på første klasse og et stort tak for det!

Vi skal i næste sæson arbejde ud fra en målsætning der hedder 5-8, og til dette projekt ser jeg gerne vores hold ændret til nedenstående.


Start 11

Dubravka

Laursen - Jacobsen - Rafal Janicki - Knudsen

Mensah - Lekven - Nielsen - Bruninho

Riad Bajic - Buren
Træner Niels Frederiksen skal fortsat lede slagets gang


Kom med jeres bud på næste sæsons hold

Henrik/
Magnum
#2 Skrevet : Sunday, May 31, 2015 8:38:58 PM

Hotdogsælger

Tilmeldt: 5/18/2009
28 Indlæg
By: Vejen
En diskussion om sommerens transferaktivitet kunne være interessant, men sammenstilling ala FM. 2015 gider jeg ikke.Savner subtans.

At vi skal ha en ny mand til midterforsvaret er jeg enig i. En styrmand lidt ala Kian Hansen er hvad vi står og mangler. M j var noget bedre da vi havde Kian.Kender overhovedet ikke ham du forslår. Men hvis han har leder kompetencer, og vi har økonomi til at betale hans løn, vil jeg hilse fyren velkommen i klubben.

Og forrsten!!
Hvem er Riad Bajic?og hvad kan Bruniho som vores nuværende kanter ikke kan. Synes at J Kamper var værd at overveje på en 2 årig kontrakt, men det er bare strøtanker.
Henrik Nielsen
#3 Skrevet : Sunday, May 31, 2015 10:01:56 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 5/31/2015
11 Indlæg
By: Esbjerg
Hej Magnum

Lad mig uddybe mine valg af nye spillere. Jeg spiller ikke computerspil, men har set disse spillere med egne øjne på mine mere end 50 rejser om året

Bajic har jeg set spille på mine rejser til Sarajevo. Han er angriber, 21 somre og på kontrakt i klubben Zeljeznicar. Min kollega fra Bosnien oplyser, at klubben regner med et salg i størrelsen 1-2 mio kr. I mine øjne ikke skræmmende for en spiller der har scoret 14 mål i denne sæson og på sigt kan bliver en stor forretning for EfB. At manden er giftig på dødbolde gør ikke denne handel mindre spændende

www.youtube.com

Polske Rafal Janicki 22 kender jeg fra mine rejser til Gdansk hvor jeg med det samme blev imponeret over hans evner i forsvaret hos Lechia. Spillemæssigt minder han om Daniel
Agger, dog har sidstnævnte evner med hovedet som Janicki ikke kommer i nærheden af, men hvem har også det. Af folk der følger klubben nævnes priser omkring 1,5 mio kr

Hvis man elsker underholdning kan man næsten kun elske brasilianske Bruninho 25 fra HB Køge. Han har erfaring fra Setubal i portugisisk fodbold og træner Henrik Pedersen har skolet ham godt så de taktiske ting er på plads. Han har i denne sæson scoret 11 mål fra sin position på modtbanen/angrebet og følges efter sigende af flere klubber i suppen. Han kan blive et kæmpe hit på BWA og på sigt forgylde EfB i klubbens måske største handel.

sporten.tv2.dk
Claus
#4 Skrevet : Sunday, May 31, 2015 10:49:39 PM

Reserveholdsspiller

Tilmeldt: 12/28/2008
224 Indlæg
By: København
Hej Henrik, og velkommen på efbforum. Super at du kaster dig direkte ud i en tråd - det halter lidt med aktiviteten i debattrådene, det meste ordnes i "Ålerusen" på forsiden.

Vedr. dit bud på et par nye spillere, er det vel bare at sige at det lyder da spændende, personligt kender jeg dem ikke, men det bliver de jo ikke ringe af smile

Jeg er nysgerrig efter at høre din begrundelse for at Niels Frederiksen fortsat er den rigtige træner? Jeg har den modsatte opfattelse, baseret på at vi set i bakspejlet

har underpræsteret i 2 år i ligasammenhæng.

Hvordan kommer du i øvrigt frem til at Lekven og Knudsen indgår i næste sæsons kampagne for at opfylde klubbens målsætninge om top 5-8? Du er vel bekendt med

at de begge er forberedt til salg?

Mvh.
JohnniBoy2
#5 Skrevet : Sunday, May 31, 2015 11:02:42 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 10/21/2012
23 Indlæg
Hej Henrik

De spillere, som du nævner, lyder umiddelbart meget spændende. Det virker dog til, at de er fra områder, som EfB normalt ikke ville lede efter spillere i. Derfor synes jeg faktisk, at du burde sende en mail til EfB, hvor du skriver lidt om dine erfaringer med disse spillere, ligesom du har gjort her.
Det skader vel ikke at prøve at hjælpe ledelsen lidt på vej wink

Ellers tak for et fint debatoplæg. For mig at se skal Larsson ikke forlænges, og derfor skal der en ny angriber ind. Evt 2, og så prøve at få solgt Söder også. Derudover skal Fellah forhåbentligt væk, og derfor en ny kant ind. Almebäck kan forhåbentligt sendes tilbage, og så skal en ny midterforsvar også ind. Derudover kunne det være rart med en backup, som kan dække begge backs (Stenderup er ikke god nok på back).
Sælges Lekven, Knudsen eller Ryan skal disse selvfølgelig også erstattes.
Frank Madsen
#6 Skrevet : Monday, June 01, 2015 3:59:19 AM

VandbærerTilmeldt: 12/28/2008
162 Indlæg
By: Tølløse
Det er skam en interessant start-11er du har opstillet, Henrik – men såfremt vi allerede må tage afsked med Knudsen, Laursen, Lekven i sommerpausen, så er vi nok lidt på den. Og Jakobsen ser jeg såmænd gerne erstattet med en mere ’driftssikker’ midterforsvarer. Så har vi Stenderup og Jeppe Brinch at gøre godt med, mens Almebäck altså må retur til Brøndby – hvilket gør det meget svært at få øje på en habil bagkæde-formation uden forstærkning udefra.

Endnu værre bliver det på midtbanen, hvor Fellah må have udspillet sin rolle, hvilket formentlig også gælder både HH og Lucena. Og desværre får vi næppe Jeppe Andersen i spil foreløbig, så det må blive Friberg, Mensah og Lyng der trækker læsset, eller nye kræfter udefra. Friberg tæller dog kun i mangel af bedre!

I front bør vi se bort fra både Larsson og Söder, men bør måske også afskrive Rise – så fronten må bestå af van Buren og Vestergaard.

Såfremt Knudsen, Laursen og Lekven stadig er i spil, glider de selvsagt ind på dette hold:

Dúbravka
(NY, f.eks. Dennis Flinta) – (Stenderup) – (NY, f.eks. Rafal Janicki) – (Jeppe Brinch el. NY, f.eks. Kevin Conboy/M. Lumb)
Mensah - Lyng – (NY, eller Friberg) – (NY, f.eks. Bruninho)
Vestergaard – van Buren

Det kan godt blive en dyr sommer. Håber dog inderligt at nogle af klubbens egne talenter snart banker på til at blive indlemmet i 1. holdets trup. For vi klarer os altså ikke igennem en halvsæson med bare en start-11er på plads!

Hvis Frederiksen fortsætter som træner, med Mex som assistent og Winde som målmandstræner, må der tilføres en kompetent angrebstræner. Men det vil alt andet lige nok være klogt at finde en NY cheftræner (som hverken hedder Mølby, Auri, Ove P. eller T. Bech)!


PS: HH og Lucena kan sikkert stadig spille en rolle som brugbare back-up's, hvis de fortsat passer ind i konceptet, men deres tid som nævneværdige faktorer er desværre nok ved at rinde ud.
Jeg støtter for øvrigt JohnniBoy2's opfordring til at gøre EfB opmærksom på de mulige udenlandske spillere! wink
Jimmy
#7 Skrevet : Monday, June 01, 2015 10:15:20 AM

Vandbærer

Tilmeldt: 12/29/2008
159 Indlæg
By: Esbjerg
Velkommen Henrik, fedt at du genopliver debattrådene.

Kender ikke så mange af de udenlandske navne foreslået, men enig i opfordringen om at gøre EfB ledelsen opmærksom på dem, ellers henter de bare en tilfældig svensker. crying

@Frank
Jeg er ikke helt tryg ved din opstilling med Lyng som central midt, jeg mener at Casper Nielsen allerede nu er bedre på positionen, og han er kun 21, han bliver endnu bedre når bare han spiller.

Mht. Dennis Flinta så ved jeg ikke rigtig: https://www.facebook.com/Fodboldd/videos/vb.121084517954582/943023682427324/?type=2&theater big smile
Frank Madsen
#8 Skrevet : Monday, June 01, 2015 11:33:30 AM

VandbærerTilmeldt: 12/28/2008
162 Indlæg
By: Tølløse
@Jimmy
Lyng eller Casper i startopstillingen er et svært valg - jeg synes jo de begge leverer gode præstationer, men har det også med indimellem at floppe. I mine øjne er Lyng en anelse mere 'dirigent' end Casper!
Henrik Nielsen
#9 Skrevet : Monday, June 01, 2015 6:15:56 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 5/31/2015
11 Indlæg
By: Esbjerg
Claus skrev:
Hej Henrik, og velkommen på efbforum. Super at du kaster dig direkte ud i en tråd - det halter lidt med aktiviteten i debattrådene, det meste ordnes i "Ålerusen" på forsiden.

Vedr. dit bud på et par nye spillere, er det vel bare at sige at det lyder da spændende, personligt kender jeg dem ikke, men det bliver de jo ikke ringe af smile

Jeg er nysgerrig efter at høre din begrundelse for at Niels Frederiksen fortsat er den rigtige træner? Jeg har den modsatte opfattelse, baseret på at vi set i bakspejlet

har underpræsteret i 2 år i ligasammenhæng.

Hvordan kommer du i øvrigt frem til at Lekven og Knudsen indgår i næste sæsons kampagne for at opfylde klubbens målsætninge om top 5-8? Du er vel bekendt med

at de begge er forberedt til salg?

Mvh.Hej alle og tak

Min begrundelse for træner Niels Frederiksen er som følger

Modsat Over Pedersen, Troels Bech og Viggo Sørensen ser jeg NF tage de rigtige beslutninger i kampene. Jeg kan ikke kloge mig på mandskabsbehandlingen, da jeg ikke har været tilstede i omklædningsrummet, men på det taktiske plan gøre han det i mine Verden over al forventning. Han stiller med de rigtige spillere til de pågældende kampe og spillerne er coachet ordentlig til den modstander de står over for. Han har tydeligt læst vores modstander, deres styrker og svagheder og jeg kan ikke finde huller i taktikken i løbet af kampene.

At vi kom i karambolage med stregen er ikke grundet NF' manglende evner, men skal vejes på nedenstående.

: Vores ledelse smadre holdets rytme og balance med alt for mange solgte spillere på samme tid.

: Lekven, Jacobsen, Stenderup, Friberg, Fellah, Almeback og Soder mangler 15% og rammer ikke niveau

: Vi har i mange tilfælde manglet selvtillid og vilje. Stregen har desuden gjort spillerne utrygge og nervøse

For at være seriøs må jeg veje NF på de ting jeg ser og oplever. Han har ingen huller i det han foretager sig i kampene, og bruger fornuftigt hvad ledelsen har levnet ham efter deres massakre på truppen. Måske er det trænerens skyld, at vi mangler vilje i visse situationer, men det kan skyldes mange ting og det er for nemt at smide lorten på NF. Manden har min fulde opbakning, så længe han i det vi ser, gør det fejlfrit.

Jeg bliver desuden ikke påvirket af rygter, Ekstra Bladet og andet som ikke har hold i virkeligheden. Hvis jeg skal tale om fyring, bliver det grundet sammenhængen mellem dårlige resultater og dårlige træner-mæssige beslutninger.

Angående Lekven og Knudsen, så tror jeg ikke på et salg i denne omgang

Henrik/


Claus
#10 Skrevet : Monday, June 01, 2015 6:25:19 PM

Reserveholdsspiller

Tilmeldt: 12/28/2008
224 Indlæg
By: København
Henrik Nielsen skrev:


Jeg bliver desuden ikke påvirket af rygter, Ekstra Bladet og andet som ikke har hold i virkeligheden. Hvis jeg skal tale om fyring, bliver det grundet sammenhængen mellem dårlige resultater og dårlige træner-mæssige beslutninger.


Jeg lover dig at dette også er de 2 eneste punkter jeg baserer min overbevisning om at NF må ud før det kan blive bedre, på.

Hvorfor tror du ikke Knudsen (går jeg ud fra du mener) og Lekven sælges?
Henrik Nielsen
#11 Skrevet : Monday, June 01, 2015 6:45:26 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 5/31/2015
11 Indlæg
By: Esbjerg
Claus skrev:
Jeg lover dig at dette også er de 2 eneste punkter jeg baserer min overbevisning om at NF må ud før det kan blive bedre, på.

Hvorfor tror du ikke Knudsen (går jeg ud fra du mener) og Lekven sælges?


Hvor ser du NF tage de forkerte træner-mæssige beslutninger.? Som eksempel må du gerne skrive kamp og situation, og ikke mindst hvad du mener han kunne gøre bedre i den pågældende situation?

Lekven har været rygtet til Tyrkiet og Cypern, men han skal tilbage på sporet, og her taler vi 100% før en transfer kommer på tale.

Klubberne er blevet kræsne og fornuftige grundet et spillermarked hvor dygtige midtbanespillere ikke er en mangelvarer. Desuden gør økonomien at man tænker sig om en ekstra gang.

Med hensyn til Knudsen er det vel 50/50 om han fortsætter eller sælges. Mit bud bliver, at han fortsætter og sælges i transfervinduet 1. januar til 2. februar. Et godt bud vil være Bundesligaen

Henrik/
Henrik Nielsen
#12 Skrevet : Sunday, June 07, 2015 5:56:59 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 5/31/2015
11 Indlæg
By: Esbjerg
Hej alle

Sådan EfB, flot resultat at slutte sæsonen af på. Vores træner levere altså en taktisk fin kamp, det må i give ham

Henrik
Jimmy
#13 Skrevet : Monday, June 08, 2015 8:33:09 AM

Vandbærer

Tilmeldt: 12/29/2008
159 Indlæg
By: Esbjerg
Bestemt og vel udført af spillerne, flot at holde det høje pres det meste af kampen, så de perioder, hvor vi kom under pres ikke blev så lange.
Fellah + Mensah på kanterne fungerede virkelig godt, spændende om vi i virkeligheden har midtbanen til næste sæson på plads (medmindre Lekven sælges, men han har jo ikke ligefrem været fremragende på det sidste).

Man bør primært gå efter klasseindkøb til angrebet og centerforsvaret, og evt. garderinger på backerne.

Men stor ros til hele holdet for indsatsen i går, især de spillere som har floppet i sæsonen gav et godt sidste indtryk (MJ, Alme, Fellah og Søder). Det er vel også klart at vi ikke køber Larson (så havde han nok spillet).
Mathias
#14 Skrevet : Tuesday, June 16, 2015 1:33:35 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 12/28/2008
10 Indlæg
By: Esbjerg
Enig jimmy, og så bliver kontinuitet og dermed et vedvarende koncept, alligevel nøgleord. Skal/kan vi sigte højere end Brock-Madsen? Han er vel typen vi mangler, eller hvad? Hvis han spiller et godt EM kan vi vel glemme det. Randers slipper i øvrigt muligvis Djiby i følge deres sportsdirektør.

Vi skal vel ikke ud i Andre Bjerregaard typen når vi har Buren og Vestergaard, evt Söder?

forza.dk
Steen
#15 Skrevet : Wednesday, June 17, 2015 8:05:36 AM

VandbærerTilmeldt: 12/28/2008
151 Indlæg
Mathias skrev:
Skal/kan vi sigte højere end Brock-Madsen?

Hvorfor er det, folk tror vi har en chance for at hente Brock-Madsen? Han er i en klub med et større budget, stærkere hold og Europa League. Han er med på det stærkeste, danske U21-landshold i mands minde, så der er ikke én eneste talentspejder, der ikke har opdaget ham endnu. Og en tur til Esbjerg er for ham sportsligt og formentlig også økonomisk (i hvert fald set i forhold til alternativerne) et skridt tilbage, og det udskyder hans tur til en større klub unødigt. Not gonna happen.
Jimmy
#16 Skrevet : Wednesday, June 17, 2015 8:14:21 AM

Vandbærer

Tilmeldt: 12/29/2008
159 Indlæg
By: Esbjerg
Brock-Madsen fik 4 kampe fra start for Randers i 2014-2015 (eller spilletid der svarer til 6 kampe), så det kunne jo være at han gerne ville have lidt mere spilletid.
Jeg ser ham dog ikke som noget stort talent - tror godt vi kan finde en bedre spiller end ham.
Steen
#17 Skrevet : Wednesday, June 17, 2015 9:44:11 AM

VandbærerTilmeldt: 12/28/2008
151 Indlæg
Nu har jeg ikke fulgt ham specielt tæt, men jeg har da ikke observeret, han skulle have ytret ønske om at komme væk? Og nej, han fik ikke overvældende meget spilletid i sidste sæson, men det meste faldt i foråret, hvor han var på banen i alle kampe på nær fire, så han er ikke langt fra holdet, og som udviklingsspiller vil han alt andet lige kun komme tættere på.
Mathias
#18 Skrevet : Wednesday, June 17, 2015 9:58:21 AM

Kontrollør

Tilmeldt: 12/28/2008
10 Indlæg
By: Esbjerg
Det handler vel i bund og grund om Randers vil satse på ham og om han vil være mere sikker på en startplads et andet sted. Man skulle dog tro at Randers vil satse på ham, hvis ikke, er efb vel et fint springbræt, hvor han ved at holde bare et ok niveau vil kunne være sikker starter. Omvendt kan han sikkert ryge direkte til udlandet efter EM.
Mathias
#19 Skrevet : Wednesday, June 17, 2015 11:48:52 AM

Kontrollør

Tilmeldt: 12/28/2008
10 Indlæg
By: Esbjerg
Henrik Nielsen
#20 Skrevet : Monday, August 03, 2015 10:51:32 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 5/31/2015
11 Indlæg
By: Esbjerg
Bruninho kom desværre ikke til EfB. Han er så giftig
Brugere som besøger dette emne nu:
Gæst
2 Sider 12>
Hop til Forum  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

Google Analytics
eXTReMe Tracker