EfBforum.dk EfBforum.dk  
Velkommen Gæst | Log ind | RegistreringRetningslinjer | Aktive indlæg

Nyt EfB Options
MarcoM
#1 Skrevet : Sunday, August 11, 2019 3:54:35 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 8/11/2019
11 Indlæg
By: Esbjerg
Pt. ligner det endnu et nederlag til klubben ude mod AAB. Vi udstiller os selv som rækkens svageste hold. Hvad skal der til for at få os tilbage på sporet? Kom med jeres forslag

Jeg mangler sjæl i klubben, den sjæl som kendetegner vores klub og viser vores blå-hvide DNA. Jeg ønsker Jacob Poulsen som spillende assistent omgående. Han vil være manden der kan få os tilbage
styxx
#2 Skrevet : Monday, August 12, 2019 5:47:45 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 12/29/2008
14 Indlæg
By: Eganville, Canada
Det blev et meget klart nederlag, og krisen er nu en realitet i EfB.
Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener med sjæl -- Imo er der i de seneste år (fra og med Ted, der virkelig gjorde det hårde arbejde med at skære ind til benet) gjort et stort arbejde for at reetablere EfB som hold i SL og som sportslig velfungerende organisation,
efter at vi fandt os selv i en dyb krise både organisatorisk og holdmæssigt, efter al for mange fejlkøb og -dispositioner, som fjernede alt hvad der hed holdånd, tradition og rettidig omhu i vores hjerteklub -- ting der kunne kaldes sjæl.
Det er en langsommelig proces, vi slæber på en kæmpe gæld, men der er lyspunkter i al det hårde arbejde: Flere nye hjemmedyrkede spillere på og omkring holdet, bedre struktur i fht. indkøb og scouting, mere klarhed i organisationens gøren og laden.
Om JP er løsningen på den aktuelle krise, er svært at sige, man kunne spørge sig selv om han kommer med den rette motivation? (Eller er det en slags førtidspension (JJ), hvor han lige skal ha' det sidste med)
Hvis ja, tror jeg godt det kunne være en hjælp ud af krisen -- jeg har også tillid til at holdet har moral og kvalitet til at komme tilbage (men måske har brug for tilførslen af JP's erfaring), der er grundlæggende en god stemning og en god moral, anden sæson er bare altid svært (som diskuteret i rusen).
MarcoM
#3 Skrevet : Monday, August 12, 2019 6:02:46 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 8/11/2019
11 Indlæg
By: Esbjerg
Hvorfor falde over stenen vi havde set på vejen? Vi vidste, at sæsonen efter bronzen ville blive svær og vores nuværende situation var jo nærmest forudset af klubben. Vi havde altså forudset en svær sæson uden at gøre noget synderligt for at ændre den. Vi mistede tre stærke profiler, men hentede kun en enkelt ind. Det er direkte pinligt, at vi snakker om stenen og efterfølgende falder over den og slår os meget eftertrykkeligt
styxx
#4 Skrevet : Monday, August 12, 2019 8:17:36 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 12/29/2008
14 Indlæg
By: Eganville, Canada
Problematikken var kendt, og man vidste, at både EL og en sæson i SL som forsvarende bronzevindere ville være en udfordring med en ung og smal trup.
Jeg synes, og det kan man selvfølgelig altid diskutere, at man gjorde en del for at sikre kontinuitet i truppen (holde på bærende spillere) og få erstatninger for vores lejemål.
Spillet var også godkendt (i SL), vi tilspillede os til mange chancer og havde stor boldbesiddelse -- der manglede bare det afgørende, målene.
Så på mange måder virker det som om, man har gjort sit bedste for at sikre et godt udgangspunkt til denne sæson, selvfølgelig inden for de stramme rammer vi desværre har.
Jeg mener ikke, at der er belæg for heksejagt og at udpege skyldige -- man kan godt sige, at Lammers skulle ha' stillet i stærkeste formation i Hviderusland, men det er nemt at sige bagefter,
han står med ansvaret for at balancere en smal trup mellem EL og SL, og må træffe sine valg udfra den daglige træning og sin bedste indsigt.
Brugere som besøger dette emne nu:
Gæst
Hop til Forum  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

Google Analytics
eXTReMe Tracker