EfBforum.dk EfBforum.dk  
Velkommen Gæst | Log ind | RegistreringRetningslinjer | Aktive indlæg

Forsvars problemet Options
kenze
#1 Skrevet : Sunday, October 25, 2015 11:19:32 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 6/12/2013
1 Indlæg
By: Esbjerg
Nu ved jeg godt at tråde her inde ikke helt får den store opmærksomhed, men tænkte alligevel det blev for langt til rusen.

Jeg har kigget lidt på vores start opstillinger i denne sæson, og har tænkt lidt over om manglende kontinuitet i forsvaret kan være delvis skyld i forsvaret sejler sådan.

Man hører så tit at det er vigtigt at et forsvar bliver spillet godt sammen og får kampe sammen. Så jeg vil gerne høre jeres holdning til det jeg fandt ud af.

Okay først og fremmest går næsten udfra de fleste vil være enige med mig i at vores optimale forsvar burde være Ryan - Bjørn - MJ - Jessen. Den startopstilling har vi kunne stille lige præcis 0 gange.
Dernæst kiggede jeg på hvor mange forskellige startopstillinger vi har haft i sæsonens første 13 kampe, svaret er 7 forskellige kombinationer.
Så kiggede jeg på hvor mange gange vi havde stillet med de forskellige opstillinger, 5 var her max og det er det fulde klovneshow Stenderup - Alme - MJ - Jessen.
Hvor mange kampe i streg er så max vi har stillet med samme konstellation i forsvaret i træk, 3 gange igen klovneshowet.
Ellers har vi kun stillet samme forsvar 2 kampe i streg.

Hvad siger i kan det spille ind at vi simpelthen er ude af stand til at stille samme bagkæde flere kampe i streg? Dermed ikke sagt at en spiller som Alme ikke bare er elendig (han har forøvrigt startet inde 9 gange). Men kan det være en del af forklaringen på hvorfor det er så ringe, at de simpelthen slet ikke bliver spillet ordentligt sammen. Jeg håber personligt på vi kan have alle klar til bagkæden efter vinterpausen og de kan få nogle kampe sammen, så det kan være klovneshowet kan få en ende.Lister lige de forskellige opstillinger, under hver står antal kampe og i () hvor mange kampe i streg den max har været benyttet:

Ryan - Alme - MJ - Knudsen
2 (2)
Ryan - Alme - MJ - Stenderup
1 (1)
Lyng - Stenderup - MJ - Jessen
1 (1)
Stenderup - Alme - MJ - Jessen
5 (3)
Stenderup - Bjørn - MJ - Jessen
2 (2)
Stenderup - Bjørn - Alme - Jessen
1 (1)
Jerry - Stenderup - MJ - Jessen
1 (1)
Brugere som besøger dette emne nu:
Gæst
Hop til Forum  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

Google Analytics
eXTReMe Tracker