EfBforum.dk EfBforum.dk  
Velkommen Gæst | Log ind | RegistreringRetningslinjer | Aktive indlæg

LigaBold søger klubekspert - er det dig? Options
LigaBold
#1 Skrevet : Tuesday, July 29, 2014 7:02:27 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 7/29/2014
1 Indlæg
Ligabold udvider dækningen af dansk fodbold til også at omfatte Superligaen og NordicBet Ligaen. Derfor søger Ligabold klubeksperter, der vil være med til at bidrage til dækningen af de respektive klubber.

Følger du dit Superligahold tæt, har du fingeren på pulsen i forhold til hvem der døjer med småskader, har du styr på hvem i truppen, der har op- og nedture, har du blik for lovende talenter og synes du, at det kunne være spændende at formidle din viden på den internetside, der leverer den bredeste dækning af dansk fodbold, vil vi opfordre dig til at læse videre her.

Ligabold.dk er et dansk fodboldsite, der som det eneste medie leverer den bredeste dækning af dansk fodbold fra 2. Division og nedefter. Den brede dækning af seriefodbolden i Danmark er muliggjort gennem et tæt samarbejde med klubberne og deres fans. Målet er nu at udvide platformen og levere en ligeså tæt dækning af klubberne i Superligaen og NordicBet Ligaen. Det vil vi gøre ved hjælp af dem, der følger klubben tættest.

LigaBold ønsker at nytænke tilgangen til fodbolddækning og inddrage dem, der oftest er tættest på og har fingeren mest på pulsen i forhold til de enkelte klubber, nemlig fansene. Udover klubeksperternes bidrag vil LigaBold i samarbejde med Kanal Sport som det eneste landsdækkende medie supplere den daglige nyhedsdækning med videoreportager fra træningspassene.

I dækningen af landets to bedste rækker er det Ligabolds ambition ikke kun at levere de daglige nyheder men også at komme med analyser og ekspertvurderinger af stort og småt i klubben.

Klubeksperternes opgave bliver at levere objektive, indsigtsfulde optaktsinformationer om truppen og klubben forud for spillerunderne, kampreferater samt analyser og ekspertvurderinger om stort og småt i klubben.

En typisk arbejdsuge vil være at svare på et par spørgsmål om truppen forud for en spillerunde samt lave et kort kampreferat, men går man med en skribent i maven, vil der også være mulighed for at levere en perspektiverende analyser.

Målet er at udvikle sportsdækningen af landets bedste fodboldklubber med et nuanceret, helhedsorienteret og indsigtsfuldt perspektiv, der udvider læsernes horisont og forståelse for de enkelte klubber fremfor et fokus alene på resultatet.

Lyder det som noget, du kunne have interesse i at være med til, så send et par ord om dig selv og dit kendskab til din klub til sup@ligabold.dk.


Som klubekspert vil du få mulighed for at blive akkrediteret til kampene i Superligaen og NordicBet Ligaen samt få andre goder.
Resistansen
#2 Skrevet : Wednesday, July 30, 2014 3:37:42 PM

Kontrollør

Tilmeldt: 12/29/2008
10 Indlæg
Nej hvor lækkert. Kan man få lov til at arbejde gratis for jer? Det lyder skønt, at kunne få lov at bidrage til jeres site, helt uden at få noget for det. Jeg er sikker på, I får mange kvalificerede ansøgninger, så snart folk er kommet hjem fra ferie.
clown
#3 Skrevet : Wednesday, July 30, 2014 3:48:56 PM

BandeoperatørTilmeldt: 12/29/2008
93 Indlæg
Hvis de kan tilbyde nok timer, er jeg da sikker på de kunne lokke nogle praktikanter (som mig) til i nogle måneder...
Brugere som besøger dette emne nu:
Gæst
Hop til Forum  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

Google Analytics
eXTReMe Tracker