EfBforum.dk EfBforum.dk  
Velkommen Gæst | Log ind | RegistreringRetningslinjer | Aktive indlæg

EL gruppekamp i Borås Options
Frank Madsen
#1 Skrevet : 3. september 2013 22:54:16

VandbærerTilmeldt: 28-12-2008
161 Indlæg
By: Tølløse
Kan det mon tænkes at vi fra EfBeast kan samles om et fællesarrangement for at drage sammen mod Borås i Sverige til den sene aftenkamp mod Elfsborg den 24/10 ?

Borås ligger lidt øst for Gøteborg, sådan ca. 290 km og små 4 timers bilkørsel fra København (via Helsingør), men kan også nås på ca. 4½ time med togforbindelse på udturen og med tog/bus tilbage natten derpå. Har dog ikke nogen ide om hvad det vil koste at tage en sådan tur på den ene eller anden måde.

Tror næppe at BK's fanbus(ser) vil lægge turen ned over København/Malmø, hvis de da overhovedet tager turen til Sverige - men det ved jeg selvfølgelig intet om.
Hvordan mon FC Nordsjællands Wild Tigers forholdt sig, da FCN for nyligt spillede mod Elfsborg i Borås? Måske man kunne 'låne/leje' deres fanbus til en sådan tur, nu hvor de nok ikke selv gør brug af den? wink

Jeg påregner nok at tage turen derop, om så det bliver på den ene eller anden måde - men det vil da være at foretrække om det kunne blive sammen med Bæsterne, sååhh....
Claus
#2 Skrevet : 3. september 2013 23:32:48

Reserveholdsspiller

Tilmeldt: 28-12-2008
223 Indlæg
By: København
Jeg vil med garanti også være at finde i Borås - pt ligner det et privat bil-arrangement men dukker der noget lækker fællestransport op så er det bestemt ikke umuligt at dette droppes til fordel for et fælles projekt.
Mindfish
#3 Skrevet : 4. september 2013 08:13:47

Bandeoperatør

Tilmeldt: 29-12-2008
69 Indlæg
Vi har allerede skrevet til BK om hvorvidt det passer med dem at tage turen over Kbh. De ville vende tilbage, når de vidste mere.

Ellers bliver det formentlig, som Claus siger, et privat bil arrangement. Vi kan så melde ud på Facebook, at hvis folk har tommer sæder/mangler et lift kan de kontakte os og så vil vi prøve at formidle kontakt.
Steen
#4 Skrevet : 4. september 2013 08:29:48

VandbærerTilmeldt: 28-12-2008
151 Indlæg
Togforbindelserne derop er fornuftige, og svenske toge plejer at være rimeligt billige. Turen hjem bliver derimod et problem, da kampen spilles kl. 21:05, og derfor slutter efter det sidste tog.

Om Blue Knights sender bussen over København, har vi som sagt spurgt dem om, og det står ikke klart endnu. Det er givetvis dyrere at køre over Sjælland end Frederikshavn, men der er også tid at spare, og det er trods alt en hverdagsaften.

En bilkortege er, hvis Blue Knights alligevel vælger Frederikshavn-ruten, klart nemmest at arrangere. Antallet af biler kan dog hurtigt blive en flaskehals, men jeg tror trods alt også, det er tvivlsomt, om vi kan fylde en bus på egen hånd, og der er flere praktiske problemer ved at arrangere bustur.
Steen
#5 Skrevet : 4. september 2013 08:50:22

VandbærerTilmeldt: 28-12-2008
151 Indlæg
Bedste forbindelse med offentlig transport, jeg lige kunne finde: Västtrafik kører fra Borås til Göteborg kl. 23:40, ankomst ca. 0:40. Togene kører ikke til København på den tid af natten, men Swebus sender en bus kl. 2:50, som er ved DGI-byen kl. 7:30. Det kan lade sig gøre, men det er langt fra optimalt.
Frank Madsen
#6 Skrevet : 3. oktober 2013 13:45:38

VandbærerTilmeldt: 28-12-2008
161 Indlæg
By: Tølløse
Måske EfBeast kan klare at få en stor bus af sted fra København til Borås, hvor så også Esbjerg-folket kan få pladser, såfremt der ikke bliver plads i BK-bussen/busserne? Det er jo nok kun et spørgsmål om den rette økonomi. Skal selvfølgelig ses i forhold til mulighederne for at stige på en BK-bus i hovedstaden. Men en sådan 'koordinering' kræver jo nok en snarlig afklaring - og samarbejde på kryds og tværs af landsdelene fremmer jo forståelsen! Synes for øvrigt at EfB i givet fald også burde være så large, at der stilles 'fribilletter' til disposition for et sådant muligt East-projekt! wink
Frank Madsen
#7 Skrevet : 27. oktober 2013 15:56:59

VandbærerTilmeldt: 28-12-2008
161 Indlæg
By: Tølløse
Puha – efter et helt døgn i Borås, med et par lange køreture, bekommer denne ’friweekend’ mig nu ganske vel. For udflugten til Sverige sidder såmænd stadig i benene, efter nogle gevaldige traveture frem og tilbage/op og ned, i en by med store niveauforskelle. Men det blev en herlig udflugt, hvor det igen var rigtig hyggeligt at være iblandt blå/hvide venner. Et fantastisk fremmøde, som vel nok må være noget nær en rekord til en EfB-match i udlandet – og selv Bæsterne var jo ganske flot repræsenteret. Det var sjovt at være med til at sætte et blå/hvidt præg på den hyggelige stad Borås, og ikke mindst på Borås Arena. Dog ganske forstemmende at svenskerne ikke kunne opvise større støtte til de sort/gule fra IF Elfsborg på hjemmebane, hvor vi jo stjal hele stemningsbilledet. Men det kan vi vel bare være glade for, og det betyder vel så også bare, at der næppe bliver trængsel på vejene mellem Borås og Esbjerg, når returkampen skal spilles på BWA.

Vi fik jo hvad vi kom efter, en hyggelig eftermiddag på ’Brasseriet’ og i byen som sådan, og en fortjent sejr på det grønne plastic-underlag – i en kamp hvor HH brugte hovedet fornuftigt! Og fredag formiddag fik vi da også set os lidt omkring rundt i byen, og fik skam også hilst på Pinocchio! wink

At vores udflugt så endda blev krydret af et gensyn med Fredrik Berglund, det gjorde jo bare det hele til en kæmpe stor oplevelse. Jeg har gemt mit eksklusive billede af ’mig og Bella’ et sikkert sted! big smile

Tak for en skøn fælles oplevelse i det svenske – og på gensyn 'ved de kommende away-kampe' i Europa, med Salzburg som næste hurdle. Nåh ja, Lyngby stadion er vist ikke just europæisk standard – men der ses vi også allerede på torsdag! Thumbs up

Og så kan denne tråd vel bare lukkes ned og overgå til ’mindealbummet’! Rolling eyes
Brugere som besøger dette emne nu:
Gæst
Hop til Forum  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

Google Analytics
eXTReMe Tracker