EfBforum.dk EfBforum.dk  
Velkommen Gæst | Log ind | RegistreringRetningslinjer | Aktive indlæg

Det rette spor videre frem...? Options
Frank Madsen
#1 Skrevet : Monday, December 29, 2008 2:31:53 AM

VandbærerTilmeldt: 12/28/2008
165 Indlæg
By: Tølløse
Hvad mener vi at EfB konkret står over for af problemer lige nu, og hvordan mener vi at det bør tackles bedst muligt?

Den slags spørgsmål kan jo afføde mange typer af forskelligartede forslag, og det er vel egentlig også fint nok at få synspunkterne på bordet. Men for god ordens skyld bør der nok laves en lille gruppering som følger:

1: Det organisatoriske/ledelsesmæssige
a - ønsker og forhåbninger (naive såvel som mere jordnære)
b - ønsker og forventninger (det gennemførlige og virkelighedsnære)

2: Det sportslige
a - ønsker og forhåbninger (naive såvel som mere jordnære)
b - ønsker og forventninger (det gennemførlige og virkelighedsnære)Personligt vil jeg da nok mene, at der er rigeligt at få gjort noget ved, som f.eks.:

1.a.
Jeg så gerne EfB indtage en mere tidssvarende grundholdning til det at drive en fodboldvirksomhed i 2009. Den forsigtige attitude er på mange måder prisværdig, men den harmonerer dårligt med vilkårene i det barske game, hvor risikovillighed også er en parameter - og den kan ofte betyde forskellen på middelmådighed og laurbærkrans.

Håber at EfB efter hr. Zøhner må finde en ny ledelsesform med den helt rette mand til at forvandle klubben fra at være den vestjyske stolthed til igen at blive Danmarks stolthed i fodboldsammenhæng - på trods af økonomiske besværligheder. Hvis man er god nok, er man også stor nok - det må gælde såvel for fysisk størrelse som for økonomisk formåen.

1.b.
Jeg forventer mig faktisk meget af Ove P's indflydelse på ledelsesgangen også. Tror at han på sin helt egen måde godt kan få gennemført "nye tider" med sigte på at opnå resultater - hvis han ikke bliver blokeret deri af en forstokket ledelse.

2.a.
Håber at EfB vil fastholde sit image som et seværdigt fodboldhold, men samtidig vil komme "back to basic" mht. at begå sig i dysterne mod alle de andre bisser. Tror at Ove P får en pæn stor opgave med at sparke selvtilliden tilbage på holdet og give instrukser som spillerne kan forstå og rette sig efter. Det har åbenbart knebet gevaldigt de seneste 3 år.

Håber egentlig også at spillestilen og taktikken fremover bliver en anelse mere simpel, så det hele ikke blive for "akademisk" ude på banen - med mange svipsere til følge.

Jeg håber at flere unge talenter fra egne rækker snart vil indfinde sig i truppen af prof-spillere, for jeg tror at Ove P kan være mand for at udvikle dem - talentmassen er der jo.

2.b.
Jeg forventer at EfB klarer frisag fra nedrykning i indeværende sæson, selv om der ikke skal gå meget galt for at det svipser. Men i så fald forventer jeg også at der fra næste sæson bygges et slagkraftigt hold op, som kan få lov at spille sammen over flere sæsoner og blive en sammentømret enhed. Derfor ønsker jeg kommende signinger fastholdt kontraktligt, såfremt de pågældende spillere har det rette niveau - der skal simpelt hen være råd til at fastholde dem. Og derfor skal de fremtidige kontrakter friholdes for frikøbsklausuler og lign., ligesom klubben ikke længere skal "spille barmhjertige farisærer" og lade spillere smutte til udlandseventyr som en gestus.

Jeg vil ikke ytre mig om mulighederne for salg/køb af spillere i det just forestående transfervidue, for det er nok alligevel en umulighed at forudskikke udfaldet deraf. Men jeg håber så sandelig at klubben er sig sin opgave og sin situation bevidst, så der i hvert fald satses på de fornødne forstærkninger til at klare frisag mod nedrykning. Og så vil jeg da nok mene at der må strammes lidt op det der med lægecheckket forud for signingen af en spiller, for sporene skræmmer da i den grad fra mange indkøb af skrøbelige spillere med glasben i de seneste år.

Ja, jeg forventer i det hele taget en meget mere professionelt drevet klub fremover, tak!
Brugere som besøger dette emne nu:
Gæst
Hop til Forum  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum.
Du kan ikke svare på indlæg i dette forum.
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke ændre dine indlæg i dette forum.
Du kan ikke lave afstemninger i dette forum.
Du kan ikke stemme i dette forum.

Google Analytics
eXTReMe Tracker